Geboorte berichten

Bent u op zoek naar een cane corso dan kunt u hier zien welke fokkers puppy's hebben. Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met de fokker.

Indien u aangesloten fokker bent van de vereniging bieden we u de mogelijkheid om uw nest puppy's op deze site te plaatsen. Hiervoor dient u aan het fokreglement van de vereniging te voldoen.

Aangesloten fokkers zijn verplicht de geboorte van een nest te melden aan de Commissie Fokkerij en Gezondheid, binnen twee weken na de geboorte van het nest.
Email: fokcommissie@canecorsovereniging.nl

Het niet aangeven van de geboorte van een nest is een overtreding van het fokreglement en heeft altijd een sanctie tot gevolg, gaande van een tijdelijke ongeldigheidsverklaring tot definitieve ongeldigheidsverklaring van de fokkerspas bij herhaaldelijk overtreden.

Ongeldigheidsverklaringen van de fokkerspas worden opgenomen in de periodieke nieuwsbrief.

Chiaro e Tondo

Naam teef: Chiaro e Tondo Flabebe