Op 19 november 2019 zal er een lezing worden gehouden over ED (Elleboogdysplasie), HD (Heupdysplasie) en kruisband problematiek door Daan Kranendonk alom bekend en gerespecteerd specialist in orthopedische aandoeningen.

Locatie:
Dierenkliniek Putten
Roosendaalseweg 162c
3882 MP Putten 

Aanvang: 19:00 uur. 
Start lezing: 19:30 uur.
Duur lezing: +/- 1.5 uur.

Deze lezing is vooral interessant voor fokkers, maar natuurlijk ook voor iedereen die meer wil weten over deze erfelijke aandoeningen en hoe hiermee om te gaan. (in de fokkerij)

De lezing zelf zal ± 1.5 uur in beslag nemen. Aansluitend zal er gelegenheid zijn tot het stellen van vragen.

De kosten bedragen voor D.C.C.A leden € 10,00 en niet-leden € 17,50.


Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en VOL = VOL!
De aanmelding voor deze lezing sluit op 17 November 2019 of zoveel eerder als het aantal beschikbare plaatsen!
Aanmelden kan via: Info@canecorsovereniging.nl


De gevraagde bijdrage komt volledig ten goede aan gezondheidsonderzoeken die onze vereniging doet.

Wij stellen onze spreker Daan Kranendonk aan u voor:

In 1986 ben ik als dierenarts begonnen in de Dierenartsenpraktijk Putten. De gezelschapsdieren kregen van oudsher in deze praktijk niet zoveel aandacht. 

Ze werden erbij gedaan in deze “gemengde” praktijk, waarin eigenlijk alle dieren, van paard tot varken werden behandeld. Al snel kreeg ik de ruimte om mijn ambitie te volgen. Die ambitie was om gezelschapsdieren een goede plek in deze praktijk te geven en ze volgens de nieuwste inzichten voor een redelijk tarief te behandelen. Gaandeweg kreeg ik steeds meer plezier in het nastreven en uitvoeren van deze doelstelling. 

Het werd al snel drukker en tegelijkertijd begon ik me te verdiepen in de orthopedie. Al in de vroege jaren 90 kwamen er toenemend werkhonden om röntgenologisch gekeurd te worden of om hun blessures te laten behandelen. In die periode heb ik zeer veel nascholingen in Europa en de USA gevolgd en heb ik ook veel geleerd van orthopedisch specialisten die mij in onze kliniek kwamen helpen. Vanaf 1996 behandelde ik alleen nog gezelschapsdieren. 

De Dierenkliniek Putten, zoals we de gezelschapsdierenpraktijk gingen noemen breidde snel uit en in 2001 heb ik de Dierenkliniek Putten gekocht uit de oude maatschap. Vanaf dat moment was ik zelfstandig ondernemer met mijn eigen praktijk. Het was mijn doel om in deze kliniek hoogwaardige zorg over een breed vlak te leveren. Daarom zijn er steeds meer collega’s in de kliniek komen werken die een eigen expertise hadden. 

Het is mijn uitdaging om nog jaren met net zoveel plezier te werken en de kliniek te perfectioneren als ik alle jaren ervoor gedaan heb. De kliniek neemt veel van mijn tijd in beslag, maar ik kan privé en werk goed scheiden. In mijn privé tijd besteed ik zoveel mogelijk tijd aan mijn vrienden en dierbaren. 

Mijn 2 dochters zijn mijn grote trots. Ze zijn inmiddels zelfstandig en studeren. Om mijn geest fris en opgeruimd te houden sport ik redelijk intensief of klus ik rondom mijn hobby boerderij.

Daan Kranendonk houdt zich voornamelijk bezig met:

  • Orthopedie
  • Röntgenologie
  • Tandheelkunde (wortelkanaalbehandelingen, kronen, implantaten)
  • Chirurgie

Dutch Cane Corso Association


Vereniging van én voor liefhebbers 
van de Cane Corso Italiano

info@canecorsovereniging.nl

IBAN: NL60BUNQ2208495179
BIC: BUNQNL2AXXX

Ingeschreven in het verenigingsregister van de KvK onder nummer 73938866