Dekberichten / Dekaangifte

Bent u op zoek naar een cane corso dan kunt u hier zien welke fokkers een nest verwachten Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met de fokker. Wacht hier niet te lang mee, de meeste fokkers werken met een wachtlijst. 

Indien u lid bent van de vereniging bieden we u de mogelijkheid om uw verwachte nest op onze site te plaatsen. Hiervoor dient u aan het fokreglement van de vereniging te voldoen. 

Alleen Officiele HD (verplicht) en ED uitslagen worden vermeld. Indien ED bij onderstaande honden niet staat vermeld wil dat niet zeggen dat de onderzoeken niet plaats gevonden hebben. 
Deze uitslagen kunnen indien gewenst bij de commissie fokkerij & gezondheid worden opgevraagd. 

Indien er andere gezondheidsonderzoeken hebben plaatsgevonden zoals doppler hart of ECVO dient men de officiele papieren te overleggen en mogen deze onderzoeken niet langer dan een jaar geleden hebben plaatsgevonden.

Er is voor fokkers de mogelijkheid om in combinatie met een dek aankondiging op de website ook een bericht te laten plaatsen op de Facebook pagina van de rasvereniging. 
Wij maken hiervoor een speciale banner voor u de kosten hiervoor bedragen €25,00.

Een dek aangifte dient binnen 14 dagen na de dekking via onderstaande button bij ons ingediend te worden.Compagno per la Vita

Vader: Monsignor Imperium Romanum

Stamboomnr: 700105

Geboortedatum: 29 juni 2017

Gezondheidsuitslagen: HD B ED vrij


Moeder: Sei il mio Grande Amore Hafsa

NHSB: 3099575

Geboortedatum: 7 oktober 2017

Gezondheidsuitslagen: HD A


Verwachte geboortedatum: 2 november 2020--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Promessa di Futuro


Vader: Jarek della valle Degli Orsi Ali

NHSB: 3113850

Geboortedatum 25 juni 2017

Gezondheidsuitslag: HD A ED-1


Moeder: Lucrezia della valle Degli Orsi Ali

NSHB: 3140285

Geboortedatum: 21 december 2017

Gezondheidsuitslagen: HD A 


Verwachte geboortedatum: 13 september 2020